top of page

ПРИЗИВ НА КОЗМЕТОЛОГА

Козметологията е наука, чиято основна цел е да се използват синтетични продукти, направени ясно, за да укрепят красотата на кожата , независимо дали при жените или при мъжете. Това е изкуство, което успява да разкраси изцяло физическия облик на клиента чрез различни техники, специалитети и методи на използване. Козметиката обикновено се използва за покриване на несъвършенствата на лицето и за показване на по-красиво лице, но се използва и на телесно ниво чрез кожни процедури и, разбира се, за коса и нокти.

В салон LYLYT BEAUTY STUDIO работим само с професионална козметика от натурални съставки и изключително много държим на здравословните продукти. Работим с марките ONMACABIM, DR. BELTER, PURLES, PROFI DERM, MEZO PHARMA и други, които гарантират освен качеството на продуктите си и гарантираните резултати на процедурите. 

Как протича часът при Козметолог в LYLYT BEAUTY STUDIO?

В нашия салон е от особено значение опознаването на клиента. Всеки час започва с кратък диалог чрез който опознаваме клиента си. Има ли някакви алергии, заболявания, приема ли някакви медикаменти, какви грижи полага за кожата си, какви продукти използва за домашна грижа и т.н. Задължително изготвяме картон на всеки клиент, където освен че записваме казаното от клиента при първо посещение, отбелязваме и всяка следваща процедура направена на конкретния клиент. Така в дългосрочен план можем да следим цялостното състояние на клиента и неговата кожа и да реагираме мигновенно на всеки един проблем, който е възможно да възникне.

Козметичната консултация при първо посещение в LYLYT BEAUTY STUDIO е БЕЗПЛАТНА.

 

Освен диалога с клиента, козметикът прави диагностика на състоянието на кожата и предлага решение за възстановяване здравия и красив вид на кожата на клиента. 

Ако и Вие имате нужда от експертно мнение по повод несъвършенствата на Вашата кожа, не се колебайте а заповядайте при нас!

Нашият експерт козметолог Лили Тодорова, с дългогодишен опит в сферата на красотата, работи с мъже, жени и деца в юношеска възраст, които обръщат внимание на детайлите и искат да имат здрава и красива кожа всеки ден. Приоритет на Лили е не просто да диагностицира проблем, а да намери най-подходящото решение. Изготвя индивидуални програми за всеки клиент, спрямо спецификата на кожата, Тук ще намерите решение за:

 • Акне и проблемна кожа

 • Пигментация и хиперпигментация

 • Заличаване на белези от акне

 • Възстановяване естествения баланс и здравия вид на кожата, чрез програми за подхранване и хидратация

 • Подмладяване и обновяване на кожата

 • Лазерно подмладяване и лазерна епилация

 • Почистващи процедури

 • Химични пилинги

 • Терапии за лице и тяло

 • Програми за стягане и оформяне на тялото

 • Програми за борба с целулита и много други

С какво се отличаваме от останалите?

При нас Вие не просто ще посетите козметик, при нас Вие ще откриете експерт, който ще се посвети изцяло на Вас и Вашата кожа. Ние ще Ви дадем грижа. Грижа дори когато не сте при нас в кабинета. Лили е не просто козметик, тя е Вашият личен козметолог, който следи състоянието на кожата Ви през цялото време, дава Ви насоки и съвети за домашна грижа, общува с вас по вайбър между процедурите и се грижи за Вашата здрава кожа през цялото време. Лили Е Вашият спътник по пътя към здрава, млада и красива кожа, който извървява целия път заедно с Вас, за да Ви подкрепя и насърчава, както и за да Ви доведе до реални невероятни резултати. 

Ако смятате, че да имате красива кожа е нещо елементарно и за него не е необходимо да полагате грижи, значи нашият козметолог не е Вашия човек. Но ако смятате, че сте постоянни в грижата за себе си и желанието за перфектни резултати не е просто "каприз", а съчетание от познания, дългосрочна грижа, правилна козметика и компетентно мнение на експерт, то значи сте на точното място. 

Е ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ЗАПОЧВАМЕ?

Запазете своя час за лична консултация с нашия козметолог и започнете с малки стъпки, да постигате големи резултати. 

Сесия ЛИЛИТ Декември_BNP_49551639577688230.jpg
bottom of page