top of page

МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

Маникюрът и педикюрът са съществена част от малките удоволствия в нашето ежедневие, които ни карат да се чувстваме добре, желани и повдигат самочувствието ни. При нас те са не просто цветни удоволствия, но и релакс. Работим изцяло с марка КОДИ, която е в топ 3 на най-добрите продукти за поддържане на ноктите  на световния пазар.

Процедурата педикюр е изключителен релакс за клиента. За да доставим високо качество при предикюра работим с продуктова гама, която отговаря на всички критерии и нужди на клиента.

Поддръжката на ноктите говори много за една жена. Независимо дали ще се спрете на класически френски маникюр или пък на ефектни декорации, изграждане с гел – от нас ще си тръгнете с настроение и самочувствие.

Аделина Танациева - нашият маникюрист

Cuccio Naturalè са висок клас SPA продукти, които обхващат всички услуги в маникюра и педикюра. Продуктите съдържат натурални съставки, извлечени от природата за ексфолиране, хидратиране, овлажняване и подхранване на кожата на ръцете и краката, за по-млад и удивително сияен вид. Именно с такива помощници в работата ни, вие всеки път се сдобивате с красиви и изящни нокти. Аделина е не само маникюрист, но и истински творец, който ще се погрижи и за вашите нокти и за това да имате нежна кожа на ръцете и краката. Защото когато вършиш работата си с любов и вдъхновение резултатите винаги са отлични. 

bottom of page