top of page

ПАКЕТИ ЗА ГРИЖА

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА ПАКЕТ?

 

Пакетната грижа е грижа в дългосрочен план. Селекция от подбрани процедури за здраве и красота, които носят удивителни резултати след себе си. Единичната процедура е чудесна грижа, но прилагана веднъж на неопределен период от време има временен резултат. Поддържането на кожата ежемесечно е несравнима грижа, която има и дългосрочни резултати. Не подценявайте постоянството, тук то е ключово и от съществено значение. Красива и здрава кожа всеки ден, не се постига с една процедура годишно, а с грижа всеки ден. Затова за всички, които искат само най-доброто за себе си, сме подготвили достъпни пакети за грижа, които имат гарантирано добри резултати. 

ПАКЕТ "ДИАМАНТ"

Пакет "ДИАМАНТ" е целогодишна грижа с две процедури месечно. Тоест избирайки този невероятен пакет вие получавате 24 процедури за една година. Как мислите дали след една година кожата Ви ще е такава, каквато е в момента? Аз категорично мога да ви отговоря НЕ. Пакет с дългосрочни резултати и УАУ ефект + козметика за домашна грижа подбран специално за Вашата кожа + диагностика на кожата Ви всеки месец и постоянно проследяване на нейното състояние + възможност за постоянна връзка с Вашия личен козметик за всякакви въпроси и консултации. И всичко това само в един пакет, можете ли да си представите? Определено не е за изпускане.



ПАКЕТ "ПЛАТИНА"

Пакет "ПЛАТИНА" е целогодишна грижа с по една процедура месечно, тоест 12 процедури за година. Отново една чудесна грижа за кожата в дългосрочен план. Избирайки този пакет, получавате също и ежемесечна диагностика на състоянието на кожата, както и постоянна връзка с Вашия личен козметолог за консултации и въпроси. Резултатите са повече от страхотни и отново гарантирани. Не се чудете, заслужава си!



ПАКЕТ "БЮТИ"

Пакет "БЮТИ" е пакет за грижа за половин година (6месеца). В него се включва по една процедура месечно или просто 6 процедури с различен период между процедурите. Могат да бъдат правени и по-интензивно за запазване на по-дълготраен резултат. Сами определяте честотата на 6те процедури в пакета, а резултатите отново са изключителни. Пакета е особено подходящ за дами, които до този момент не са се убедили в ефективността на козметологията. А след завършване на пакета сме абсолютно убедени, че следващият закупен пакет ще бъде целогодишен. Тук отново имате и диагностика за проследяване състоянието на кожата и определяне на нейните нужди, която се извършва преди всяка процедура.

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ДИАГНОСТИКА И НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ПАКЕТИТЕ!

png_20211124_093710_0000.png
bottom of page