КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ

КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ

Израелската компания ONmacabim – е ефективен резултат от съчетанието на уникалните полезни свойства на лекарствените билки на юдейската пустиня и високите технологии на съвременната козметична промишленост.
Принципите, заложени в основата на създаването на препаратите и протоколите с процедурите, съчетават иновациите в биотехнологиите и нанотехнологиите, с хилядолетната мъдрост в прилагането на целебните растения на Израел. 

Всички козметични средства на лаборатория ONmacabim са преминали строги клинични изпитания и имат сертификати за съответствие с международните стандарти.

Лаборатория ONmacabim Judean Desert Herbs ( Билки на Юдейската пустиня) е водещ производител на професионални козметични продукти за грижа за кожата в Израел.

Компанията управлява пълния цикъл на производство на продуктите: контролира отглеждането на лекарствените растения на Юдейската пустиня, тяхното събиране и обработване, разработването на формулите на препаратите, тестването, лицензирането и производството на съвременно оборудване.

Професионалната козметика ONmacabim е разработена в съответствие с международните стандарти за качество ISO и GMP, също така има лиценз от Министерство на Здравеопазването на Израел. Неоспоримо предимство на «ONmacabim» е разнообразието на препарати, които идеално се съчетават по между си и могат да се комбинират от специалистите, за да се получат клинични резултати. Активните съставки на козметичните продукти на «ONmacabim» са екстракти от растения, получени по особени, патентовани начини на екстракция във високи концентрации.

Продуктите ONmacabim не съдържат изкуствени оцветители и ароматизатори (които са основните фактори, предизвикващи алергии), както и съставки от животински произход. От 2014 година в козметичните продукти се използват само натурални консерванти – екстракт от семки на грейпфрут, екстракт от кора на магнолия и анисова киселина (анасон).

марки
Подреди по
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();