Радиочестотен лифтинг за лице

Радиочестотен лифтинг за лице
‼️Посредством тази процедура моментално се мобилизират колагеновите влакна, като се постига бързо и видимо възстановяване на еластичността и младежкото излъчване на кожата. Стимулира се производството на нов колаген и еластин.
‼️Чрез авангардната ултразвукова технология има възможност и за третиране, и значително редуциране на мастни натрупвания в областта на брадичката.
➡️Какво постигаме:
✅Стягане на кожата на лицето
✅Редуциране на фини линии и по-дълбоки бръчки
✅Оформяне на контура на лицето
✅Премахване на двойна брадичка
✅Подмладяване на лицето
➡️Как го постигаме:
✅Надеждни и безопасни процедури
✅Без болка
✅Ефективни при всеки тип кожа
⁉️Целта на радиочестотата е да генерира висока темепратура в дълбоките слоеве на кожата (дермата), където еластиновите и колагенови нишки като скеле поддържат кожата опъната, стегната и здрава. За разлика от хирургическия лифтинг, където няма промяна в структурата на кожата и тя продължава да старее със същите темпове, то при радиочестотният лифтинг настъпва стимулация на фибробластните клетки, които започват да произвеждат нов еластин и колаген. Дермата се удебелява, реконструира се овала, фините бръчки изчезват и кожата става видимо по-млада и стегната.
Нещо повече, активното производство на колаген след процедура радиочестотен лифтинг продължава още няколко месеца, което допринася за дългосрочния резултат на терапиите с RF.

Една от важните предпоставки за красива и сияйна кожа е редовното и правилно ексфолиране. То представлява премахване на горния слой мъртви клетки, които се натрупват по повърхността на кожата. За постигането на добри резултати и избягване на нежеланите раздразнения е хубаво да знаем няколко тънкости за ексфолирането, които са съобразени с типа на кожата.

прочети още

Масаж на лице - какви са неговите ползи, как се отразява на кожата на лицето и има ли подмладяващ ефект?

прочети още

Запазете час за Лазерна епилация при нас - вече бързо, лесно и удобно

прочети още

Научете повече за най-новата ни процедура "V-Образен лифтинг с VMAX HIFU".

прочети още
/div>
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();