Микроиглена мезотерапия за лице, шия и деколте

За каква кожа е много необходима тази програма?

  • Чувствате кожата си отпусната, уморена и без блясък.
  • Имате признаци на фотостареене стареене – множество фини и дълбоки бръчки, загуба на еластичност.
  • Кожата ви е с нездрав тен, пигментации, бръчки.

 

Тази програма се изпълнява посредством дермапен и вкарване в дълбочина на мощни стягащи подмладвяващи мезококтейли от ONMACABIM.

Dr. Pen използва множество малки и фини иглички, които образуват микроскопични каналчета в кожата. Това нарушава защитата на епидермиса и позволява да се вкарат дълбоко в дермата активни вещества, което ускорява клетъчния метаболизъм, стимулира обмяната на веществата и подобрява циркулацията на кръвта.

Тези процеси стимулират производството на колаген, ренерират тъканите и цялостното обновяване на кожата.

От друга страна микроубожданията стимулират синтеза на растежните фактори и водят до обновяване на увредените кожни тъкани.

В резултат се постига лифтинг ефект, подобряват се цветът, еластичността и свежестта на кожата. Видимият резултат е омекотени дълбоки бръчки, до 90% намаляване на фините бръчки, видимо жизнена,свежа,плътна и стегната кожа.

Болката предизвикана от микроубожданията е минимална, абсолютно поносима и краткотрайна. След процедурата при 50% от клиентите се наблюдава зачервяване в рамките на до 2часа. Необходимо е кожата да бъде предпазена от слънцето по време за цялата програма, чрез използване на слънцезащитен крем.

По време на програмата е наложително използването на крем за домашна грижа, препоръчан в нашия кабинет. Това е необходимо за постигането на максималните резултати от програмата.

Необходимо ли е да полагаме някакви допълнителни грижи за кожата след процедурата?

Няколко часа след процедурата да се избягва нанасянето на декоративна козметика и други козметични средства.

Процедурите с Derma pen не зависят от сезона и могат да се правят целогодишно.

В рамките на една процедура на зона лице може да се третират различни състояния – подмладяване, пигментация, широки пори и др. Противопоказания за провеждане на процедурата Derma pen: при бременност, кърмене, алергия от метали. 

Кожата изглежда по-млада, плътна, стегната и свежа. Този метод е подходящ както за жени, така и за мъже. В зависимост от състоянието на кожата и съответния проблем на клиента, се подбират най-подходящите коктейли. Подходът е винаги индивидуален. Може да се третират няколко състояния едновременно. Времетраенето на процедурата е около 90 минути, в зависимост от зоната, която ще бъде обработвана. По време на терапията се усеща леко драскане по кожата, но благодарение на бързите обороти на Derma pen, дискомфортът е сведен до минимум. При процедурата Derma pen се използва богата гама от коктейли, които третират различни състояния на кожата в най-малките детайли. Например, за подмладяване – локално може да се третират чело и бръчки „пачи крак“ с коктейл с ботокс ефект, за околоочния контур – коктейл, който премахва сенки, бръчки и торбички под очите. Деликатната зона на околоочния контур е възможно да се обработи много близо, тъй като дермописалката осигурява голямо удобство при работа. При зони (горен и долен клепач и устни), които са трудни за третиране с други апарати, с дермописалката се постигнат много добри и забележителни резултати. Зоните и състоянията, при които може да се прилага са: Лице, шия, деколте, двойна брадичка, околоочен контур (30+ и 40+ години) – при фини линии, бръчки, биоревитализация. Лице – акне, широки пори, белези. Скалп – косопад и възстановяване при жени и мъже. Ръце – подмладяване и депигментация. 

Цена на една процедура 85лв

При закупуване на ПАКЕТ от наш представител заплащате 10 процедури и получавате 2 процедури допълнително като подарък от нас. 

ПАКЕТЪТ включва още и БОНУС - 12 процедури ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ, което се прави непосредствено преди микроиглената мезотерапия.

1 020,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 020,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();