Микроиглена мезотерапия + РФ лифтинг за лице, шия и деколте

Тази програма се изпълнява посредством дермапен и вкарване в дълбочина на мощни стягащи подмладвяващи мезококтейли от ONMACABIM.

Dr. Pen използва множество малки и фини иглички, които образуват микроскопични каналчета в кожата. Това нарушава защитата на епидермиса и позволява да се вкарат дълбоко в дермата активни вещества, което ускорява клетъчния метаболизъм, стимулира обмяната на веществата и подобрява циркулацията на кръвта.

Тези процеси стимулират производството на колаген, ренерират тъканите и цялостното обновяване на кожата.

От друга страна микроубожданията стимулират синтеза на растежните фактори и водят до обновяване на увредените кожни тъкани.

В резултат се постига лифтинг ефект, подобряват се цветът, еластичността и свежестта на кожата. Видимият резултат е омекотени дълбоки бръчки, до 90% намаляване на фините бръчки, видимо жизнена,свежа,плътна и стегната кожа.

Болката предизвикана от микроубожданията е минимална, абсолютно поносима и краткотрайна. След процедурата при 50% от клиентите се наблюдава зачервяване в рамките на до 2часа. Необходимо е кожата да бъде предпазена от слънцето по време за цялата програма, чрез използване на слънцезащитен крем.

По време на програмата е наложително използването на крем за домашна грижа, препоръчан в нашия кабинет. Това е необходимо за постигането на максималните резултати от програмата.

Необходимо ли е да полагаме някакви допълнителни грижи за кожата след процедурата?

Няколко часа след процедурата да се избягва нанасянето на декоративна козметика и други козметични средства.

Процедурите с Derma pen не зависят от сезона и могат да се правят целогодишно.

В рамките на една процедура на зона лице може да се третират различни състояния – подмладяване, пигментация, широки пори и др. Противопоказания за провеждане на процедурата Derma pen: при бременност, кърмене, алергия от метали. 

Кожата изглежда по-млада, плътна, стегната и свежа. Този метод е подходящ както за жени, така и за мъже. В зависимост от състоянието на кожата и съответния проблем на клиента, се подбират най-подходящите коктейли. Подходът е винаги индивидуален. Може да се третират няколко състояния едновременно. Времетраенето на процедурата е около 90 минути, в зависимост от зоната, която ще бъде обработвана. По време на терапията се усеща леко драскане по кожата, но благодарение на бързите обороти на Derma pen, дискомфортът е сведен до минимум. При процедурата Derma pen се използва богата гама от коктейли, които третират различни състояния на кожата в най-малките детайли. Например, за подмладяване – локално може да се третират чело и бръчки „пачи крак“ с коктейл с ботокс ефект, за околоочния контур – коктейл, който премахва сенки, бръчки и торбички под очите. Деликатната зона на околоочния контур е възможно да се обработи много близо, тъй като дермописалката осигурява голямо удобство при работа. При зони (горен и долен клепач и устни), които са трудни за третиране с други апарати, с дермописалката се постигнат много добри и забележителни резултати. Зоните и състоянията, при които може да се прилага са: Лице, шия, деколте, двойна брадичка, околоочен контур (30+ и 40+ години) – при фини линии, бръчки, биоревитализация. Лице – акне, широки пори, белези. Скалп – косопад и възстановяване при жени и мъже. Ръце – подмладяване и депигментация. 

 

Процедура за дълбока клетъчна хидратация и моментално подмладяване. Една от най-търсените процедури в салоните за красота, а именно RF лифтинг може да намерите и при нас на ТОП ЦЕНА извършена с НЕВЕРОЯТНА СЕРИЯ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ И ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ 

Това е набор от козметични процедури, основаващ се на благоприятното въздействие на електромагнитните импулси с високи честоти, чийто диапазон варира от 300 MHz до 4 kHz. Тази процедура се използва за заздравяване на кожата, подмладяване, липозиране на подкожна мазнина. Ефектът от действието на радиовълните се дължи на факта, че когато тъканите се затоплят до определена температура, влизат в действие редица механизми.
Индикации за техниката на радиовълните
Процедурата следва да се извърши в случаите, когато: има наличие на килим; увисване на кожа и поява на бръчки; слаба кожа в областта на корема, гърдите, задните части, ръцете и в зоната на деколтето; Ако след бременност или загуба на тегло кожата се разклати; След хирургични операции за лифтинг и липосукция. Подпомага подмладяване; Фотографира кожата.
Повдигането се комбинира с други процедури като например биоревитализация или мезотерапия. Те позволяват да се ускори процесът на подмладяване, в резултат на което ефектът придобива подчертан визуален характер. Ефектът се запазва за по-дълъг период и директно зависи от човешкото тяло. 
RF - повдигането е доста ефективно, действа като лифтинг за лицето, включително кожата около очите, клепачите, бузите и назолабиалните гънки, както и за областта на шията и деколтето. След процедурата се наблюдават ясни контури на лицето, по млада еластична кожа, минимални бръчки и хиперпигментация. Бръчките около очите и оформлението "пачи крак" изчезват напълно. Използването на радиочестотен ток разширява границите на процедурата за повдигане, поради което методът се препоръчва при акне във всичките му форми. RF лифтингът спомага за подобряване на качеството на кожата.
Комбинирани двете процедури в една водят до максимално добри резултати. Ефектът на мезотерапията е моментален, тъй като топлината предизвикана от радиочестотата повлиява мигновенно мезококтейлите в кожата, те се усвояват напълно и веднага. 
 
При закупуване на пакет за целогодишна грижа от наш представител заплащате 10 и получавате още 2 процедури подарък от нас.
Правят се по една всеки месец.
ПАКЕТЪТ включва още и БОНУС - 12 процедури ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ, което се прави непосредствено преди процедурата Микроиглена мезотерапия + РФ лифтинг.

Цена на една процедура 140лв

140,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 140,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();