ПАКЕТ Кислородна мезотерапия за лице, шия и деколте

Кислородът е един от основните фактори за здравия жизнен вид на кожата. Той е източник на живот за всички клетки и е необходим на организма, за да живее. Това е неоспорима истина за хората, които се грижат както за здравето си, така и за красотата си. Кислородът е източник на живот, цялостното натоварено ежедневие замърсен въздух, климатизирани помещения, не балансирано хранене и липсата на достатъчна физическа активност водят до неговия недостиг в организма.

Кислородната мезотерапия се осъществява чрез струя пречистен кислород до 98%, в следствие на което количеството на кислородни молекули се повишава значително, което води до много бърз и мощен процес на регенарация и синтез на тъкани и клетки.

Кислородната струя извършва т.н. кислороден микро масаж, който стимулира кръвообращението и повишава способността за по добро абсорбиране на ампули и серуми. Кислородната струя изпълнява функцията на проводник на активни козметични средства (кислородно впръскване).

Препоръчва се при:

 • Мазна кожа, сивкъв тен
 • Акнеични и възпалителни процеси
 • Бръчки, изморен вид и дехидратация
 • Лифтинг ефект

 

НЯМА ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ! 

 

С кислородната струя се въвеждат:

 • хиалуронова киселина - хидратация и лифтингов ефект;
 • гликолова киселина - пилингов, хидратиращ и избелващ ефект, себорегулация;
 • ретинол (Vit A - киселина) - подмладяващ лифтингов ефект;
 • кожикова киселина - осветляващ кожата ефект;
 • аскорбинова киселина (Vit C) - себорегулация, избелване, подмладяване;
 • алое вера - хидратация и стягащ ефект;
 • азиатска цинтела - ревитализиращ ефект.


Динамичният ритъм на ежедневието, постоянният стрес, увеличените нива на замърсяване на въздуха и околната среда в големите градове, многото автомобили и отделените от тях газове, работата в затворени климатизирани помещения, небалансираното хранене и липсата на достатъчно физическо натоварване водят до недостиг на кислород.
Кожата като бариерен и най-голям орган започва бързо да страда - повяхва, посивява, дехидратира се, губи блясък и тургур, регенеративните процеси се забавят. Провокирани от тези фактори, физиолози и дерматолози разработват метод за допълнителна активна доставка на кислород, наречена кислородна мезотерапия. Струя чист кислород (97-98%) се впръсква под налягане, достигайки до най-долните кожни слоеве. Тъканите се насищат с кислород, който на клетъчно ниво активира и регулира жизнените функции на кожата. Кислородът не само прониква във всички слоеве, но и изпълнява функцията на проводник (кислородно впръскване) на активни козметични средства, прилагани по време на процедурата.
Ефектите на кислорода върху кожата са ускоряване на метаболитните процеси в клетките, повишено кръвообръщение, ускорена регенерация, подобрено клетъчно дишане и елиминиране на отпадъчните продукти и токсини. Допълнени от ефектите на транспортираните дълбоко козметични средства, кожата се тонизира, тенът просветлява, порите се свиват, бръчките намаляват и се изглаждат. Кислородът действа антибактериално върху кожата и възпалителните процеси бързо отзвучават.

1 020,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 020,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();