ПАКЕТ СЕЗОНЕН ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Пилингите ONmacabim са подходящи дори за най-чувствителната кожа. Абсолютната безопасност и управляемост на процедурите, дори и най-агресивните, дават на козметика увереност при провеждането на процедурите.

При нас ще намерите богата гама от пилинги, които решават различни козметични проблеми. 

Кой от тях ще бъде приложен конкретно за Вас, подбира нашият експерт козметолог след провеждане на индивидуална консултация с Вас и след извършване диагностика на кожата. 

Кои са несъвършенствата които искате да подобрите или имате нужда от пълно обновяване на кожата или искате да намалите фините линии и бръчки, всичко това ще обсъдим на консултацията и ще Ви изготвим индивидуална програма конкретно за Вашия тип кожа, съобразена точнно с Вашите изисвания и със спецификите на кожата Ви. Следваща стъпка ще е да пристъпим към извършване на пилинг. 

Важно уточнение към всички клиенти които идват при нас за пилинг процедура е това че седмица след като сме направили пилинга, клиента идва за процедура ХИДРАТАЦИЯ. Процедурата е БЕЗПЛАТНА, включена към процедурата Химичен пилинг и не по малко важна от самия пилинг. Пост пилинговата грижа за кожата е от съществено значение за възстановяването на здрава кожа и за постигане на отлични резултати от пилинга затова ние от салон Lylyt beauty studio изключително много държим на нея. Разбира се важна е и подготовката на кожата за пилинг. Всички тези детайли ще бъдат подробно консултирани на Вашата консултация, ще имате повече яснота относно стъпките които предстоят и разбира се спокойствието от това, че процедурата ще бъде наистина ефективна и извършена по най-щадящия за Вас начин.

Запознаваме Ви накратко и с киселините с които работим:

  • млечна киселина - активизира обновяването на клетките на епидермиса, подобрява микроциркулацията, подпомага ускоряването на синтеза в дермата на глюкозаминогликаните и колагена, за сметка на дълбокото овлажняване на кожата, укрепва защитната функция на липидната бариера на кожата чрез увеличаване синтеза на линолеат-съдържащи серамиди. Има много силно хидратиращо (овлажняващо) действие. С помощта на този подсилващ разтвор се постига също и лифтинг ефект, благодарение на пролиферацията (деленето на клетки) и стимулиране дейността на фибробластите. Идеално подхожда за свръхчувствителна кожа, склонна към сухота.

  • Ретиноев концентрат - ретинил палмитатът стимулира клетъчната пролиферация (удебеляване на дермата), подобрява бариерната функция и еластичността на кожата, намалява риска от фотоувреждания. Ефективен като антиоксидант и регулатор на метаболизма на клетките на кожата. Мощна anti-age съставка: подпомага възстановяването на клетките на кожата, активира синтеза на колаген в епителната тъкан и, като цяло, намалява признаците на стареене. Той се използва и за елиминиране на хиперкератоза, по-специално, фоликуларна кератоза и кожни дефекти (белези, пост акне).

  • Фитинов пилинг - фитиновата киселина значително повишава хидратацията на кожата, има себорегулиращо, депигментиращо, кератолитично и мощно антиоксидантно действие.
    Тази натурална и безопасна киселина стимулира регенерацията и обновяването дори на много чувствителна и алергична кожа, включително с купероза.

  • гликолова киселина - увеличава синтеза на колаген тип 1, отговарящ за еластичността и регенерацията на кожното покритие. Оказва противовъзпалително въздействие на кожата, като регулира синтеза на веществата, отговорни за еластичността и здравия вид на кожата. Притежава подмладяващо действие и позволява в кратки срокове да се достигне до видим резултат, тъй като гликоловата киселина стимулира производството на фибробласти и колаген. По този начин се увеличава тургора на кожата (способността на кожата да оказва съпротивление на механично въздействие), изравнява се релефа и се намалява дълбочината ва малките бръчици.

  • Азелаинов пилинг - ЦЕЛОГОДИШЕН пилинг за борба с възпаленията при мазна, пореста кожа, склонна към акне и хиперчувствителна.Противовъзпалително и противомикробно действие върху бактерии и гъбички, резистентни към антибиотици. Към самата азелаинова киселина не се създава резистентност на микроорганизмите дори и при продължително въздействие. Свързва свободните радикали, като по този начин се постига антиоксидантно действие. Премахва хиперкератозата на устието на фоликула на мастната жлеза, освобождавайки пътища за циркулация, нормализира темпа на отделяне на себум. Въздейства ефективно при папуло-пустулозна форма на розацея. Понижава количеството на възпалителните елементи, подобрява състоянието на кожата. Инхибира фермента тирозиназа, намалява хиперпигментацията и коригира последствията след възпаление

  • Киселинно-ензимен пилинг - Способства подмладяването на кожата, намаляване на бръчките, пигментацията, има мощен лифтинг ефект, подобрява микроциркулацията, стимулира клетъчната обмяна на веществата, което допринася за значителното обновяване и подмладяване на кожата. Елиминира повишената мазнина, хиперкератозата, повишава функцията на епидермалната бариера и баланса на микрофлората.

  • Пилинг за кожа с пигментация - има подчертано действие върху пигментацията, успешно се бори със „старите“ пигментни петна, предотвратява появата на нови. Спира синтеза на ДНК и РНК в меланоцитите, подтиска тирозиназата, не изсветлява участъците с нормална кожа. Може да се използва успешно при хлоазма, застойни пигментни петна след гнойно акне, травматична пигментация, причинена от физическа травма, изгаряния или други възпалителни кожни заболявания. Блокира синтеза на меланин в кожата. Потиска действието на анормалните меланоцити, причиняващи хиперпигментация. Има антиоксидантна активност. Намалява следите от постакне. Няма силно дразнещо действие. Може да се прилага целогодишно.

  • Пилинг за мазна, проблемна кожа, кожа с акне - пилинг за мазна кожа, себорея (мазна), различни състояния на акне, постакне. Пилингът има ярко изразено противовъзпалително, антибактериално действие, нормализира производството на себум, възстановява баланса на влага в кожата, предотвратява запушването  на порите и появата на комедони  (черни  точки  по  кожата).  Може  да  се  прилага  целогодишно. 

110,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 110,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();