top of page
Search

"Женска красота" или как да повдигнем вибрациите през най-женския месец в годината

Всички знаем, че най-женският месец в годината е месец Март. Очакваме го с нетърпение защото това е месецът през който се чувстваме най-специални и сякаш най-ценени. И какво по-подходящо има от това през този месец да обърнем повече внимание на себе си и да си позволим да се поглезим.

Кои са основните начини да поддържаме вибрациите си на високо ниво?

Изключете напълно стреса от ежедневието си - това е един от най-често намаляващия вибрациите ни фактор. И да всички ежедневно живеем в напрежение - работата, децата, домашните задължения, а дори и съпрузите ни биха могли да допринесат за повишаване на напрежението. Забързаното ежедневие неимоверно е предпоставка за стресови ситуации, затова помислете за намаляване на темпото. Да момичета ние не сме роботи! И вярно, че можем да се справяме с всичко и да сме на разположение 24/7 но дали наистина е нужно да се подлагаме на всичко това?

Дайте си време за себе си, заслужено време за почивка и време да правите нещата, които обичате и които Ви карат да се чувствате щастливи. Не е нужно да сме перфектни във всичко и с всички. На децата не им пука колко чинии са останали неизмити ако отделите повече от времето си за да се забавлявате заедно с тях.

Друг важен момент е да отделите повече време за грижа за себе си. От кога се каните да посетите онзи курс по йога, да се запишете на аеробика, да се срещнете с приятелки или да посетите фризьора? Не пропускайте такива мигове, защото те допринасят страшно много за това да поддържаме високи вибрации, да сме отпочинали и да сме в добро настроение.


В този ред на мисли не пропускай да разгледаш и нашите мартенски предложения към всички дами. Гарантираме Ви вълнуващи моменти в нашият салон за красота.

Ето накратко какво да очакваш и какво ще откриеш при нас през месец март.

Кампания "Женска красота" Ви дава възможност да се възползвате от 20% намаление от цената на козметичните процедури при първо посещение. А също и безплатна диагностика при посещение при нас. Предложението е валидно до края на март така че отделете си два часа за разкрасяване и заповядайте при нас.


Съвсем нови предложения към всички дами са нашите програми за изваяна фигура.

Може да изберете между 4 програми или ако не сте сигурни към коя да се насочите просто запазете час за консултация и ще обсъдим всички подробности след диагностика изготвена от нашия специалист.

Накратко ще Ви запознаем с програмите:


Програма "Без целулит" е програма с ръчни масажи, които разбиват наличния целулит, но и същевременно стягат кожата и оформят тялото. В програмата са включени 10 масажа.


Програма "Изваяна фигура" е програма която същевременно включва 10 антицелулитни ръчни масажа, но те се извършват в съчетание с метода "Кавитация" спомагащ за по-интензивно разбиване на подкожните мазнини, като същевременно има стягащ ефект и голяма промяна в сантиметрите видими още след първата процедура. В програмата са включени 10 масажа и 5 процедури кавитация, а зоните които третираме са всички най-проблемни - цели крака, корем, паласки и седалище.


Програма "Рестарт" е цялостна програма за грижа за тялото и за подобряване състоянието на организма. По тази програма ние от Lylyt beauty studio работим съвместно с RORI FIT. Тя е млада дама, персонален треньор, който ще се погрижи за това да промените своите хранителни навици посредством 3 месечен план на хранене, ще ви изготви тренировъчна програма, ще ви напътства и мотивира 24/7, а също и ще научите много полезна информация за това какво представляват хранителните добавки и кои биха Ви били полезни, какви са основите на храненето, ще ви предостави дори и списък за пазаруване за да Ви бъде още по-лесно да изпълнявате хранителния режим. Едновременно с това след уморителните тренировки в LYLYT BEAUTY STUDIO ще ви очакват антицелулитни масажи, кавитация и рф лифтинг подредени в програма изготвена специално за Вас. В програмата се включват 10 масажа, 5 процедури кавитация, 5 процедури РФ лифтинг отново на най-проблемните зони, а именно цели крака, корем, паласки и седалище.

Програма "Нов живот" включва всичко изброено от Програма "Рестарт", но с повече процедури кавитация и РФ лифтинг. Тук имаме 10 процедури кавитация и 10 процедури РФ лифтинг+ всичко изброено в Програма "Рестарт".


Не знам за Вас но според мен всяка една от програмите е прекрасна възможност да подобрите цялостното състояние на организма, да изваете страхотна фигура именно преди лятната почивка, както и да се насладите на време за себе си и да повишите нивото на Вашите вибрации.


За всички почитателки на козметичните процедури - Пакет "Платина" с 12 процедури по избор за всеки месец ще бъде с намалена цена от -40% през целия месец Март. С него си осигурявате професионална грижа всеки месец, ежемесечна диагностика на кожата, а също и подобряване и поддържане здравето и красотата на кожата в дългосрочен план. Годишната грижа е една от най-предпочитаните от нашите клиентки, затова именно през месец Март Ви я предоставяме с голяма отстъпка.

За всички любителки на конкретна процедура предлагаме възможността "Купуваш 3 - Получаваш 4". Избираш своята любима процедура, купуваш пакет от 3, а ние ти подаряваме още 1. Можеш да избираш измежду всички козметични процедури предлагани от нас.


И както знаете освен, че месецът е посветен на нас самите, нека не забравяме и близките си хора. Това са нашите прекрасни майки, сестри или приятелки. Ако искате да зарадвате най-близките си дами в обкръжението със специален подарък, Lylyt beauty studio Ви предоставя възможност за подарък под формата на ВАУЧЕРИ. Вие избирате сумата на подаръка, а ние ще се погрижим за Вашите любими хора, за това да ги обгрижим с внимание и красота и да останат толкова впечатлени, че да запомнят Вашия жест към тях завинаги.


Всички наши предложения може да разгледате на нашия сайт www.lylytspa.eu да ни пишете във фейсбук или инстаграм, както и да ни се обадите ако във Вас възникнат въпроси. Насреща сме за да Ви помогнем да организирате невероятни изживявания за Вас и Вашите влизки. Освен това през целия месец Март ще обгрижваме нашите прекрасни клиентки с кафе, чай и вкусни десерти за да се чувстват единствени и неповторими, каквито всъщност са.

Comments


bottom of page